Ganodermás kávékeverék

2013.06.13 21:58

Szereti a kávét, vagy úgy érzi szüksége van rá, de az egészsége is fontos?

 

Igyon jótékony hatású bio ganodermás kávékeveréket.

 

A kávéba kevert ganoderma semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, vértisztító hatása miatt javítja a vérkeringést, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják. A ganodermás kávékeverék nagy előnye az is, hogy nem terheli meg a szívet.

 

A ganoderma gomba 1-2 adag kávé mellett fejti ki jótékony hatását. Naponta több kávé vagy más gombakészítmény fogyasztásánál erős méregtelenítő hatása miatt okozhat méregtelenítéssel járó tüneteket (fejfájás, enyhe émelygés, hasmenés).

A ganoderma gomba (pecsétviszgomba)  pozitív hatásai:

·         semlegesíti a test savasságát

·         hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez

·         javíthatja a vérkeringést

·         csökkentheti a vércukor- és koleszterinszintet

·         emeli a vér oxigénszintjét

·         javítja a szervezet általános állapotát

·         öngyógyító képességét

 

Összetevők: kiváló minőségű bio kávébab és magyar bio pecsétviaszgombapor

A ganoderma gombaörlemény:

A termék 100%-os Fülöpjakabi Bio Ganoderma (pecsétviaszgomba) port tartalmaz. A Bio Ganoderma por Gyöngyösi Sándor ökológiai gazdaságából származik, amit alacsony hőmérsékleten szárítottunk és kíméletes darálással porhanyósítottuk. Ezáltal a gomba minden alkotóeleme sértetlenül a kávéba kerül (nem kivonat).

 

A kávéról

 

Azonnal oldódó  Mount Hagen kávékeverék100% bio, ökológiai gazdaságból. 

A Mount Hagen kávé Pápua Új Guiíneából származó babból készül, melyet hagyományos módszerekkel termesztettek, és kézzel szedtek. Ez az egyik legjobb termővidék a világon.   Termesztése, feldolgozása, kereskedelme a FAIRTRADE (tisztességes) VÉDJEGY feltételei szerint valósul meg, az ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁS  szigorú előírásainak alkalmazásával.

 A megfelelő kontroll, valamint a pontos nyersanyag specifikáció biztosítják a termék folyamatosan magas minőségét. A gondos feldolgozás megőrzi a kávé ritka aromáját / ízét.