Rólunk

 

Kérem mielőtt elkezdi oldalunkon a tájékozódást, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat és az Asguth Kft adatvédelméről szóló tájékoztatónkat.

 
Akik ismernek tudják, hogy ha nekem valami megtetszik, kipróbálom magamon, majd a családomon, és ha ezeken a teszteken átment, ajánlom mindenkinek. Ha ez a dolog nem csak jó, hanem egészséges is akkor pedig elkezdem forgalmazni. Pl: a Ganoderma (pecsétviasz gomba) esetén is.
 
Így történt ez most is, rátaláltam egy olyan malom termékére, mely magyar-, adalékmentes és lisztjavító mentes lisztet biztosít, normál elfogadható áron, több generációra visszamenőleg (90 éve) őrzi és ápolja a szakma hagyományát.
Az általam, ebből a lisztből sütött kenyeret van aki képekben, és aki pedig ízében is élvezhette már. Így elhatároztam, hogy aki szeretné mindezt használni, annak szívesen biztosítom a forrást. (Íme néhány saját "termék")
 
   
 
Tehát a lényeg, hogy amint az érdeklődés eléri a kellő mennyiséget úgy Veresegyházon és környékén biztosítani tudom az adalékmentes, tiszta búzából készült, garantált minőségű lisztet az otthon sütött kenyeréhez, süteményeihez és egyéb ételeihez.
 

Az oldal története

Mivel magam is érintett vagyok korunk egyik népbetegségében (II-es diabetes), folyamatosan keresem azokat az élelmiszereket, gyógyhatású természetes növényeket, melyek segítenek a "rossz" szokásaimat megtartani .
Emellett az étkezés eddig megszokott színvonalát-élvezetét megtartva, egészséges tudok maradni.
Amint valami bevált, -saját tesztemen átment, elkezdem ajánlani népszerűsíteni egyre szélesebb körben.
 
Ez volt az az ok, amiért ezt a weboldalt létrehoztam.