Kérem mielőtt elkezdi oldalunkon a tájékozódást, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat és az Asguth Kft adatvédelméről szóló tájékoztatónkat.

Vendégkönyv

Dátum: 2013.06.18

Feladó: H. Erika

Tárgy: Liszt

Az első adag nálam is gyorsan elfogyott, nekem a tönkölybúza lisztek nagyon bejöttek! Sikerült olyan finom zsömléket sütnöm, hogy nem győzte enni a család.
Kérek még!

Dátum: 2013.06.14

Feladó: B. Anikó

Tárgy: vélemény

Szia Zoli! Ígértem, hogy véleményezem a lisztet. Immár vagy 4 kenyeret megsütöttem belőle és úgy tűnik megtaláltam a jó arányt. A csak simán kefirrel vagy joghurttal készült túl "nedves" vagy inkább élesztősnek tűnő lett. A beváltban egy kis pohár joghurt és a maradék pedig víz a folyadék. A tk. liszt állagától elsőre frászt kaptam, mert olyan volt, mint a gríz, kétszer meg is néztem a zacskón a feliratot, hogy nem tán az. Kicsit nehezebben veszi fel a folyadékot, mint a graham, de türelem kell hozzá. Azt tudtam, hogy a szemcsenagyságban van köztük különbség, de ezt így élőben még nem tapasztaltam. A graham úgy néz ki, mintha a sima fehér liszthez kevertek volna egy kis korpát. Úgy általában meg vagyok elégedve a liszttel. Már nem is felesben sütöm fehér liszttel a kenyeret, hanem csak a tk. lisztből, de továbbra is adok hozzá zabkorpát, lenmagpelyhet és sikért is. Köszi még egyszer a lehetőséget, ha lesz alkalom, akkor folyamatosan élni fogok vele. Szép estét! A.

Dátum: 2013.06.14

Feladó: E. Gyöngyi

Tárgy: Liszt

Máris felírhatsz engem 10 kiló BL 80-as fehér kenyérlisztre. Már majdnem elhasználtuk ezt az 5 kilós zsákocskát. Elképesztően finom dolgokat sütöttem!! Egyszerűen nem tudok eleget sütni semmiből: kitálalom, s mire visszanézek, már nincs egy falat se belőle!

(10 napja vettük át az 5 kg-t)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Új hozzászólás hozzáadása